Uteliv

Den senaste månaden har det känts som att hela jag faller isär. Som att kroppsdel efter kroppsdel går sönder och behöver bytas ut mot en ny. Min gamla axelskada har gått upp och gör mer ont än någonsin så nu går jag på sjukgymnastik samtidigt so lederna bråkar nu när medicinerna tagit slut. Förra veckan skrev jag dessutom en olycksrapport på jobbet eftersom det helt plötsligt small till rejält i handleden när jag skulle låsa upp några tröga dörrar som man måste lyfta för att kunna vrida om låset. Inte nog med det så gick en halv kindtand av bara sådär. Det går bra nu.

Det är sådana här perioder jag behöver och mår som bäst av att få vara utomhus, i naturen, med dem jag tycker om allra mest. Idag har jag åtminstone fått vara ute i flera timmar. Först på dan i dagsljus, vilken lyx!

Och ikväll när mörkret hade lagt sig firade jag och Sofie lilla julafton mitt ute på Björnön. Vi dukade upp med varm choklad, glögg, pepparkakor, lussekatter och så grillade vi hamburgare. Tyvärr hade någon slarvat bort grillgallret från grillplatsen, men det gjorde inget eftersom det aldrig är fel på kreativiteten när jag och Sofie är i farten.

Genomstekta blev de och det blev så gott. Det var nog det godaste jag ätit på evigheter. Men det kan bero på att jag var utsvulten.

Geni och Noomi var givetvis med och låg och myste på fårfällen. Det var en så mysig stämning idag, trots att vi båda stundvis skrattade hysteriskt åt ingenting.

Jag fick en så fin bok av Sofie i julklapp, så även om den är jättestor och jättetung så kommer den få följa med hem i jul. För det finns inget mysigare än att krypa upp i soffan i mitt barndomshemmet på mellandagarna och läsa en bok när lugnet har lagt sig efter att allt julstök har dragit vidare.

Det känns som att den här boken är precis vad min kropp behöver just nu. Jag har redan hittat flera inspirerande avsnitt som jag kommer sluka redan ikväll.

Snart är det dags för min fyrbenta vän att besöka den blivande fadern. Det ska bli så otroligt spännande att få följa med på den här resan. Tänk, i vår kanske vi har små söta valpar som tassar omkring och hittar på bus!

Mer information om Geni och pappan till valparna kommer inom kort!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s