Höstsemester – en roadtrip på 280 mil i Norrland

När alla mina kollegor hade kommit tillbaka från semestern då passade jag på att ta min semester. För det är något speciellt med hösten, det är då jag vill vara ledig och kunna njuta så mycket som möjligt av vad naturen har att ge.

Jag har länge drömt både om att få tid att åka till Abisko och stanna upp vid Höga Kusten. Äntligen skulle det bli av!

I mer än tio år har jag kört förbi bergen vid Höga Kusten och känt en längtan efter att få bekanta mig mer med dem. Men när jag väl har varit ledig så har tid med min familj i Norrbotten och mina vänner längs E4:an prioriterats och det har därför aldrig blivit av att jag stannat där. Men den här gången skulle jag prioritera naturtid och mina drömmar. Men ett blogginlägg räcker inte för att rymma allt som jag vill dela med mig av. Så därför har jag delat upp resan i mindre portioner.

Bilden visar hur jag körde upp och vart vi stannade för att sova. Västerås-Högakusten-Lycksele-Abisko. På tre dagar. Slutmålet var hela tiden Abisko men under resans gång önskade jag att jag tagit mer tid på resan mellan Ö-vik och Abisko. Det var för mig en helt ny väg och helt fantastiskt vacker. Men någon gång ska jag åka upp dit igen och utforska den delen ännu mer.

Läs mer om resan i kommande inlägg!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s