Höstkärlek

Svala vindar, gryningens dansande dimmor, löven som skiftar färg, ulltröjan som luktar får och skog, barr i håret, flyttfåglarna som gör sig redo för avfärd och vildsvinsungarna som rasslar till i löven. Den senaste veckan har jag spenderat all ledig tid ute i skogen.


 Jag älskar att vara ute i skogen på hösten. Det är så vackert med alla färger och det överfulla skafferiet som naturen bara ger av, alldeles gratis. Jag har så mycket svamp och lingon nu så jag tror att jag klarar mig över vintern, snart så. 


Geni, min fyrfota vän, är givetvis med mig var jag än går. Och den här veckan har hon haft lyxen att få ha mig hemma hela veckan eftersom jag har jobbat hemifrån. Jag älskar verkligen mitt jobb och det bästa av allt är att naturen ger mig inspiration till mitt skrivande. Och ute i naturen är vi ju varje dag. Häromkvällen fick jag se tio vildsvin, ja det kanske var fler men minst en vuxen och tio kultingar. Så små och fantastiska varelser. Tänk att det lever vilda grisar ute i skogen. Jag är fortfarande lika förvånad och hänförd varje gång jag ser dem, trots att jag har bott här nere i precis 7 år nu. 

Naturen är som en magisk tavla. Tittar du riktigt noga så hittar du små konstverk överallt, där ute i naturen. Och den förändras ständigt. Magi. 


Jag älskar färgerna på den här kotten tillsammans med mossan. Jordnära. 

Min lillasyster har varit här på besök i några dagar. Just nu är hon ute och förverkligar en av sina många drömmar. Och jag lånade ut min bil till henne eftersom jag är en storasyster och det är väl det storasystrar är till för. Att finnas där, stötta och vara en vän, och tjafsa om småsaker för att tränas upp mot de stora striderna där ute i den stora världen. 

Det har varit en så fin vecka. Men nu ska det bli skönt att få komma ut i ”verkligheten” och arbeta ett par dagar i stan igen. Så att jag kan njuta av att få arbeta hemifrån när jag väl gör det. Variation, det är min melodi det. 

Hoppas ni får en fin söndag. Det ska jag ha njuta av söndagskänslan och sen mysa med min lillasyster när hon kommer hem igen. Och så ska jag skicka iväg lite texter som har väntat på att få en sista puts innan de ska iväg för granskning.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s